Wireless punt a punt

Els enllaços punt sense cables d’oferir la possibilitat de connectar-se a llocs d’Internet de difícil accés on no hi ha altres possibilitats de serveis de telecomunicacions. Dades i veu (VoIP – VoIP) amb qualitat i velocitat molt superior a les connexions a Internet per satèl·lit pot transmetre a través d’enllaços sense fils. Ells són perfectes, a més, per transmetre imatges de videovigilància ja que ens permeten a velocitats espectaculars nous punts d’accés de l’AC.

Wireless punt a punt aquests enllaços es fan amb l’objectiu de portar ja existents velocitat internet d’un punt on ja existeix a un punt on és necessari que la connexió, ja sigui per la impossibilitat de portar qualitat ADSL fins a aquest punt ja sigui per reduir despeses compartir una connexió.

Punt a multipunt enllaç

Els enllaços punt multipunt permeten establir zones de cobertura de gran capacitat d’enllaçar diferents punts cap a una central per a interconnecten xarxes de dades, veu i vídeo. Són algunes de les aplicacions d’aquest tipus de xarxes:
  • Enllaç per branques de compartir les bases de dades, accés a Internet, etc.
  • L’aplicació de veu sobre xarxes IP, per reduir els costos de trucades entre branques.
  • Prendre el senyal des de càmeres a una gravadora central situat en un punt diferent on les càmeres estan connectats.

 

Enllaç dúplex o dúplex complet

Aquest tipus de comunicacions simultànies bidireccionals. El transmissor i el receptor no compleixen funcions únics i actuen com a tal indistantamente. En una comunicació dúplex es diu que tenen un canal físic i dos canals lògics.

Tutorials en vídeo

binari

Av. del canal, 7

25230 Mollerussa.

Tel.: 973 711 715.

Email: info@binari.cat

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Qüestió

Missatge

Àrea de descàrrega

DESCÀRREGA DE CATÀLEGS

RESOL PREGUNTES FREQÜENTS