Videoconferència

Productes
per a
videoconferència

realpresence group 300 tb

realpresence group 500 tb

realpresence group 700 tb

Solucions de videoconferència

Si voleu instal·lar sistemes de videoconferència o videotrucada més avançat i pràctic per a la seva empresa o institució, en Reqquality ens pot ajudar. Som una empresa que domina tots els aspectes relacionats amb la tecnologia audiovisual i la seva aplicació pràctica en la comunicació i l’activitat diària en el treball.

Avui, videoconferència o videotrucada equips estan dirigits a permetent distància col·laboració directa. La idea és que gràcies als avenços en fluïdesa, immediatesa i fidelitat, aquestes comunicacions de vídeo podria reemplaçar el que abans seria un viatge de negocis, amb el consegüent estalvi de temps i costos. Tecnologies multimèdia actuals com telepresència són un pas endavant d'interacció natural, pretendre que els socis estan compartint un espai físic.

A través de nosaltres pot accedir a un sistema complet de vídeo de Cisco amb prestacions avançades i enlluernador, però també són capaç d disseny la xarxa de comunicació ideal per la seva empresa, instal·lar equips propici i contribuir a la implementació del seu ús. Els nostres equips afavorir la interacció entre treballadors en diferents localitzacions i també per donar més facilitats a comunicar-se amb agents externs. És un bon sistema de videoconferència d’integrar en xarxes i instal·lacions ja existents en el centre de treball de donar un impuls a tots ells aspectes possibles a la mama de l’empresa. D’altra banda, han de solucions audiovisuals van molt més més enllà de la crida de vídeo, potenciant activitats internes o públics segons exigeix el professional.

Confiar en les seves comunicacions a Reqquality, una empresa d’àmbit internacional que porta anys a l’avantguarda del sector de la comunicació multimèdia gràcies al seu bon ajust amb ells proveïdors i la seva comprensió i flexibilitat cap a ells les necessitats d’ells clients. Contacti amb nosaltres i nosaltres li actualitzem amb assistència personalitzada a la seva empresa.

Tutorials en vídeo

Solucions de videoconferència Polycom

Compartir vídeo, àudio i documents amb Polycom RealPresence T

Conferència d’àudio

Polycom Soundstation IP 5000

Polycom VVX 1500

Polycom VVX 600

Polycom Soundstation 2 Serie

Polycom Soundstation IP 6000

Polycom RealPresence Trio 8800

Polycom Soundstation IP 7000

Polycom Soundstation IP 3000

Polycom Soundstation VTX 1000

Sistemes de conferència d’àudio

Els sistemes de conferència d’àudio representen una solució assequible per escurçar de manera eficaç els processos de presa de decisions en el negoci del món d’avui, que està sotmès a un ritme de constant expansió. La transferència contínua d’informació a socis o treballadors condueix a una reducció de l’època, però també redueix els costos. Amb l’augment necessari i continu de la competitivitat de les empreses tots els, aquest avantatge cal no subestimar.

  • Els sistemes d’audioconferència de treballar amb un procediment moderna bidireccional sense interferències o distorsió. De la manera que es fa el play back de veu, sembla com si tots els socis estiguessin en la mateixa habitació.
  • La supressió simultània dels efectes d’eco (reverberació) dóna lloc a un so natural i permet el curs normal de la conversa.
  • Sistemes d’ajustar-se a l’acústica arquitectònica existent (ja sigui únicament en la posada en funcionament o permanent durant l’operació) i elimina els ecos possibles.
  • Sistemes de videoconferència oferim avantatges competitius i temporals.

Tutorials en vídeo

binari

Av. del canal, 7

25230 Mollerussa.

Tel.: 973 711 715.

Email: info@binari.cat

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Qüestió

Missatge

Àrea de descàrrega

DESCÀRREGA DE CATÀLEGS

RESOL PREGUNTES FREQÜENTS