Recuperació de dades

Recollides i diagnòstic
cap cost per a vostè

Diagnòstic en menys
48 hores

Tot tipus de
utilitzem

Enviament de les dades recuperats
a la seva adreça servei

Característiques del servei

Avui, les dades que emmagatzemem en els nostres dispositius són molt valuosa. Si vostè imaginar el trastorn que ens provocaria la pèrdua fa que ens adonem com valuosa que és. Ofereixi als seus clients la solució, sense tenir en compte el suport (discs durs HDD, sistemes RAID, Smartphones, Online, de CD-DVD, SD, flaix compacte, cinta de còpia de seguretat…) i qualsevol que sigui la causa: virus, dispositiu danyat, borradodearchivos, sabotatge, foc, inundació, particions perdudes, re-estrenyi pics, defectuosa mecànica…

RECOLLIDA I DIAGNÒSTIC SENSE COST.

• Recollir el dispositiu en qualsevol punt d’Espanya i Portugal de manera lliure amb la caixa forta de la pèrdua de 500€ per a despeses d’enviament. El client pot incloure aquest enviament propi suport per a l’abocador posterior de les dades recuperades.

• En menys de 72 hores rebrà el diagnòstic definitiu on ho detallaré la culpa detectat en el dispositiu.

PERÍODE DE RECUPERACIÓ.

• Un cop diagnosticat el dispositiu (24-48 hores), el període de recuperació de la nostra tarifa plana és 5-7 dis. Enviar el seu mecanisme implica l’acceptació del pressupost i automàticament es procedirà amb la recuperació del mateix. (Consultar preus de plans d’urgència o preferents).

ENVIANT UNA LLISTA D’ARXIUS RECOBRATS.
• Un temps després de la recuperació, és farà entrega d’una llista d’arxius recuperats per saber en tot temps amb què dades pot tenir.
• En cas de recuperació de ser 100% procedir al buidatge i enviant les dades automàticament i serà anunciat el preu acordat segons pagament habitual amb nosaltres.
• En el cas que la recuperació no és un 100%, el client pot triar si vol continuar o no amb la recuperació. Si finalment no li interessa en tractar és d’una recuperació parcial o sense èxit, torni el dispositiu original sense cost alguns.
• L’abocador de dades sempre es fa per la seguretat en un mecanisme nou que inclourà final pressupost segons el volum de dades recuperades, excepte si es proporciona al client juntament amb el mecanisme danyat.

Enviant dades

  • Enviament gratuït del dispositiu amb les dades recuperats a qualsevol lloc en Espanya i Portugal sense cost addicional.
  • El mecanisme trencat original serà retornat amb la informació recuperada. Si vostè no vol va tornar a saber per endavant i us enviarem un certificat de destrucció totalment lliure.
  • Solucions SSDS i RAID, consultar preus.
  • Preu i servei d’Espanya, Illes Balears, Canàries, Ceuta, Melilla i Portugal.

  • La recuperació d’ells dispositius obrir o manipulada tindrà un cost addicional de 239€ + IVA i seguirà el mateix procediment que els dispositius tancat. Cal tenir en compte que dispositius manipulades indegudament reduir les possibilitats de recuperació reeixida o completa.
  • El servei de recuperació de dades inclou: telèfon d’atenció, portes de recollida i lliurament, bolcat de dades recuperades.
  • No inclou el cost del dispositiu es torna on les dades obtingut (Pendrive USB HDD, etc…) El mitjà poden ser facilitats pel client o es donaria la possibilitat de subministrament per part nostra.

Tutorials en vídeo

entendre els Serveis en el núvol

Com instal·lar servidor 2016 i Active Directory Tutorial

binari

Av. del canal, 7

25230 Mollerussa.

Tel.: 973 711 715.

Email: info@binari.cat

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Qüestió

Missatge

Àrea de descàrrega

RESOL PREGUNTES FREQÜENTS

CATÀLEGS